Få vores hjælp i en svær tid​​​

​Begravelse og bisættelse arrangeres som ønsket

Har du mistet en, du holder af, og skal du planlægge den sidste afsked i form af enten en begravelse eller en bisættelse? Så står vi hos Vesthimmerlands Begravelse klar til at hjælpe dig med al den hjælp, du måtte have brug for. Vi er en moderne og lokal bedemandsforretning i Aalestrup, Aars, Nørager og Løgstør og vi vægter personlig hjælp, etik, tillid og ikke mindst empati utroligt højt.

Vi står klar til at hjælpe dig og de øvrige pårørende i denne svære tid, der følger efter et dødsfald. Du kan trygt overlade alle de praktiske opgaver til os, hvis det er det, du har brug for, så du i stedet for kan bruge din tid sammen med dine nærmeste.​​

Vi kan hjælpe med alle de praktiske opgaver

Vi ved, at det kan være utroligt svært og uoverskueligt at skulle tage hånd om alle de praktiske opgaver, der melder sig, når man har mistet en nærtstående. Derfor vil vi gøre vores absolut bedste for at sørge for, at du og de øvrige efterladte får en smuk afsked med den afdøde, der lever op til forventningerne, og som tager højde for den afdødes ønsker.

Du kan derfor trygt overlade alle de praktiske opgaver til os.​​

Hvad koster en begravelse?

Vi arbejder ikke med faste priser på hverken begravelse eller bisættelse, da vi ved, at langt de fleste har nogle særlige ønsker til højtideligheden. Derfor har vi beregnet et priseksempel på, hvor meget en begravelse kan koste, og hvis du ønsker en mere specifik pris, er du velkommen til at kontakte os.

Priseksempel:

 • Kiste
 • Påklædning og ilægning
 • Koordinering af begravelse
 • Rustvognskørsel

Pris: 11.030 kr.

Du kan læse mere om priseksemplet her​​

Hvad koster en bisættelse?

Ligesom det gør sig gældende for en begravelse, har vi også ved en bisættelse beregnet et priseksempel på, hvor meget denne type afsked kan koste. Ønsker du en specifik pris på en bisættelse, er du således altid meget velkommen til at kontakte os.

Priseksempel:

 • Kiste
 • Påklædning og ilægning
 • Koordinering af bisættelse
 • Rustvognskørsel
 • Rustvognskørsel i forbindelse med bisættelsen
 • Kremering
 • Urne
 • Levering af urne

Pris: 16.530 kr.

Du kan finde yderligere informationer omkring priseksemplet ved at klikke her​​

Tryghed i en svær tid​

"Som familie følte vi os set, hørt og forstået i vores svære tid, da vores far i en alt for tidlig alder blev taget fra os. Ditte viste stort overblik og ro. Det var en stor trøst at vide, der var styr på alt, og vi blev stillet de helt rigtige spørgsmål, så vi kunne tage de beslutninger, der skulle til”

Jesper , Gøttrup

Hvad koster en bedemand?

Vores priser afhænger af, hvilken form for afsked der ønskes, og hvad der er af særlige ønsker. 

Du kan finde en række eksempler på, hvor meget en henholdsvis begravelse eller bisættelse kan koste hos os ved at klikke her.

Skriv til os

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 

Ved anvendelse af kontaktformularen accepterer du vores privatlivspolitik

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er en del af

2

Besøg vores afdeling i ​Farsø

1

Du er altid velkommen til at kontakte os​

Vesthimmerlands Begravelse

CVR​:  39505584

Nørrehedevej 5, 9620 Aalestrup

Klik her for rutevejledning