Brochurer der hjælper i en svær tid

Download brochurer

I vores forretning har vi flere forskellige brochurer, som kan hjælpe dig med at finde svar på spørgsmål, der kunne opstå. Herunder kan du hente en PDF-fil af brochurerne, så du kan sidde hjemme og læse dem. Skulle du have nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

min_sidste_vilje-Farsoe-Begravelse-Bedemand

“Min sidste vilje” giver mulighed for at udforme en skriftlig erklæring, som fortæller, hvad man ønsker i forbindelse med sin begravelse.

“Min sidste vilje” er en fortrykt formular, som man kan ringe og bestille hos os, downloade den her på siden, eller få den udleveret ved at henvende sig i vores forretning.

Det er vigtigt, at de pårørende er bekendt med ønskerne i dette dokument.

Derfor anbefales det, at genparten af dokumentet afleveres til et familiemedlem eller til Vesthimmerlands Begravelse.

En børnebog, der handler om døden…

Børnene Tut og Tobias har mistet deres onkel, og bogen handler om de tanker, børnene gør sig omkring hans død. Hvor er han henne? Og hvad betyder det at stille træskoene?

Det er vigtigt, men svært at tale om døden. ”Hvor går man hen, når man går bort?” kan ved fælles læsning eller højtlæsning være med til at sætte ord på det at miste et familiemedlem eller en ven og give stof til samtale mellem børn og voksne.

“Hvor går man hen, når man går bort?” er skrevet af Aage Brandt med tegninger af Palle Bregnhøj. Bogen er indlæst på CD af skuespiller Lone Hertz. Bogen med CD kan fås hos os ved at henvende dig til Vesthimmerland Begravelse.

Danske Bedemænd er en sammenslutning af bedemænd, der ser det som deres fornemste opgave at tilbyde en høj professionel standard, kombineret med en dyb respekt for den enkelte opgave og det enkelte menneske. 

Danske Bedemænd blev stiftet i 1957. Foreningen har i dag ca. 250 medlemsforretninger fordelt over hele Danmark og arbejder tæt sammen med lignende organisationer i Norge, Sverige og Finland. 

Danske Bedemænd er desuden tilsluttet European Federation of Funeral Services, der er en europæisk sammenslutning af bedemandsforretninger.

Døden er en naturlig ting, men når nogen dør, så er det alligevel en hård belastning for de pårørende. Og det kan være svært at overskue den række af praktiske og juridiske detaljer, der følger.

Denne pjece er skrevet som en hjælp til pårørende. En hjælp til at komme lettest muligt igennem de praktiske problemer og til at give plads til det, der er vigtigst – at tage en fredelig og god afsked med et familiemedlem eller en nær ven.

Ligeledes kan pjecen være en hjælp for dem, der ønsker at forberede sig bedst muligt, inden livet slutter.

Vesthimmerlands Begravelse - Vi hjælper i en svær tid