Gravsten​

Salg af gravsten og udsmykning til gravsteder​

​Hos Vesthimmerlands Begravelse kan vi også være behjælpelige i forbindelse med salg af gravsten og udsmykning til gravsteder. Vi har en række forskellige sten stående fra Danske Stenhuggerier – Aars-afdeling, og vi hjælper gerne med fremvisning, salg og formidling hertil. Alle er derfor meget velkomne til at kigge forbi vores udstilling og få en uforpligtende snak.

Du finder vores udstilling af gravsten og udsmykning til gravsteder på Højgårdsvej 24, 9640 i Farsø. Adressen er let tilgængelig, hvis du for eksempel kommer fra Aalestrup, Aars, Nørager, Løgstør eller andre omkringliggende områder.​

En gravsten bevarer minder

Det er utroligt vigtigt at finde den helt rette gravsten til den afdødes gravsted. For at kunne finde den helt rette sten lægger vi stor vægt på samtalen med de pårørende, og vi tager os altid den nødvendige tid, der skal til for, at vi sammen kan finde frem til den helt rette løsning.

Når gravstenen kan bevare noget af identiteten på den person, der er gået bort, så har den opfyldt sin opgave, og de efterladte kan bruge den til at bearbejde deres tab og sorg, samtidig med at de har mulighed for at mindes den afdøde.​​

Kontakt os og hør mere eller kig forbi vores udstilling

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for yderligere information omkring vores sortiment af gravsten og vores priser, eller hvis du har nogle spørgsmål. Du er også altid velkommen til at kigge forbi vores udstilling og se vores sortiment samt få en uforpligtende snak. 

Vi står klar til at hjælpe dig, uanset om du ønsker en helt særlig gravsten, om du ønsker en gravsten til en billig pris eller noget helt tredje.

Tryghed i en svær tid​

"Som familie følte vi os set, hørt og forstået i vores svære tid, da vores far i en alt for tidlig alder blev taget fra os. Ditte viste stort overblik og ro. Det var en stor trøst at vide, der var styr på alt, og vi blev stillet de helt rigtige spørgsmål, så vi kunne tage de beslutninger, der skulle til”

Jesper , Gøttrup

Hvad koster en bedemand?

Vores priser afhænger af, hvilken form for afsked der ønskes, og hvad der er af særlige ønsker. 

Du kan finde en række eksempler på, hvor meget en henholdsvis begravelse eller bisættelse kan koste hos os ved at klikke her.

Skriv til os

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 

Ved anvendelse af kontaktformularen accepterer du vores privatlivspolitik

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er en del af

2

Besøg vores afdeling i ​Farsø

1

Du er altid velkommen til at kontakte os​

Vesthimmerlands Begravelse

CVR​:  39505584

Nørrehedevej 5, 9620 Aalestrup

Klik her for rutevejledning