Kirkelig eller borgerlig handling​​

Kirkelig eller borgerlig handling​

Er man medlem af folkekirken, har man ret til en kirkelig handling, som er en højtidelighed der foregår i kirken med en præst.

Hvis man ikke ønsker en præst tilstede, så anbefaler vi at man udtrykker det skriftligt. For yderligere information se Folkekirkens liturgier HER.

Er man ikke medlem af folkekirken, kan man holde en såkaldt borgerlig begravelse/bisættelse. Her er rammerne ikke givet ved traditioner, skikke, ritualer og ceremonier.​

Der er ikke noget fast ritual i forbindelse med en borgerlig begravelse, men der bliver som regel holdt en form for højtidelighed. Det kan foregå enten fra et kapel eller hjemmet (eller haven), hvor man så efterfølgende kører til den pågældende kirkegård, eller krematorium, hvis det var afdødes ønske at blive brændt.

For yderligere information eller ideer til hvorledes en borgerlig handling kan planlægges kontakt os HER.​​​

Tryghed i en svær tid​

"Som familie følte vi os set, hørt og forstået i vores svære tid, da vores far i en alt for tidlig alder blev taget fra os. Ditte viste stort overblik og ro. Det var en stor trøst at vide, der var styr på alt, og vi blev stillet de helt rigtige spørgsmål, så vi kunne tage de beslutninger, der skulle til”

Jesper , Gøttrup

Hvad koster en bedemand?

Vores priser afhænger af, hvilken form for afsked der ønskes, og hvad der er af særlige ønsker. 

Du kan finde en række eksempler på, hvor meget en henholdsvis begravelse eller bisættelse kan koste hos os ved at klikke her.

Skriv til os

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 

Ved anvendelse af kontaktformularen accepterer du vores privatlivspolitik

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er en del af

2

Besøg vores afdeling i ​Farsø

1

Du er altid velkommen til at kontakte os​

Vesthimmerlands Begravelse

CVR​:  39505584

Nørrehedevej 5, 9620 Aalestrup

Klik her for rutevejledning