Urner​

Urner med en bæredygtig profil​

​Hos Vesthimmerlands Begravelse fører vi et bredt og velassorteret sortiment af urner med en bæredygtig profil, hvilket betyder at det er bio-urner, der er fremstillet af materialer, som forgår inden for en periode på 2-7 år, og som ikke er skadelig for vores miljø.

Du er velkommen til at se og læse mere om vores urner her på denne side, ligesom du også altid er velkommen til at besøge vores begravelsesforretning i Aalestrup for yderligere information. Forretningen har en central beliggenhed, uanset om du kommer fra for eksempel Aars, Løgstør, Nørager eller omegn.​

BeyondLife er meget mere end bare en urne

BeyondLife er en unik danskdesignet urne i certificeret 100 % bionedbrydeligt materiale, og urnens form er inspireret af naturens eget organiske design.

I et lille blad, der er fastgjort til urnen, ligger der frø, som spirer til fine blomster og et træ. Efter urnen er nedsat, eller asken er strøet over havet, tager du bladet med dig og sår frøene ud, hvor end du ønsker det. År efter år, generation for generation, vil I nu kunne følge med i, hvordan de spirer og vokser. Lad livets træ skabe sin egen fortsatte fortælling som et evigt minde om den, I har mistet. 

Certificerede, bæredygtige og nedbrydelige urner

BeyondLife bruger udelukkende certificerede, bæredygtige og nedbrydelige materialer til alle deres urner. Selve urnen er fremstillet af kartoffelstivelse og træfibre, og den nedbrydes meget hurtigt i jorden. Med disse urner bliver der taget vare på naturen både under produktionen og efter, urnen er sat ned i jorden.

Urnerne fra BeyondLife kommer i fem smukke farver, som alle er inspireret af den nordiske naturs egen farvepalet. 

Danskdesignede urner der er håndsamlet

BeyondLife urnerne er dansk designet, dansk håndsamlet og europæisk produceret. Det gør, at der hele tiden er et tæt samarbejde med alle, som er involveret i produktionen, og at du er sikret en urne i topkvalitet.

Du er velkommen til at kontakte os for priser på vores sortiment af urner, eller hvis der er en særlig urne, som du kunne tænke dig en pris på. Vi er klar til at hjælpe dig med det rette valg. 

Farve - Himmelblå

Farve - Hvid

Farve - Rose

Farve - Mosgrøn

Farve - Turkisblå

Læs mere om Beyond- her

Traditionelle urner med en bæredygtig profil​

Vi fører et bredt sortiment af urner med en bæredygtig prol, ment på den måde at det er bio urner der er lavet af materialer der forgår inden for en periode på 2-7 år, og som ikke er skadelig for vores miljø.​

FREJA HVID NR. 707530

Urnen er lavet i hamp, hør og andre forskellige biologiske ingredienser, uden råolie og 100% biologisk nedbrydelig. Vandbaseret overadebehandling.

FREJA HVID MED HJERTE-MOTIV NR. 707807

Urnen er lavet i hamp, hør og andre forskellige biologiske ingredienser, uden råolie og 100% biologisk nedbrydelig. Vandbaseret overadebehandling.

FREJA RØD MED HJERTE-MOTIV NR. 70785

Urnen er lavet i hamp, hør og andre forskellige biologiske ingredienser, uden råolie og 100% biologisk nedbrydelig. Vandbaseret overadebehandling.​

FREJA MØRKROSA HJERTE-MOTIV NR. 707827

Urnen er lavet i hamp, hør og andre forskellige biologiske ingredienser, uden råolie og 100% biologisk nedbrydelig. Vandbaseret overadebehandling.

FREJA BLÅ NR. 707538

Urnen er lavet i hamp, hør og andre forskellige biologiske ingredienser, uden råolie og 100% biologisk nedbrydelig. Vandbaseret overadebehandling​.

FREJA BLÅ MED FUGLE-MOTIV NR. 707885

Urnen er lavet i hamp, hør og andre forskellige biologiske ingredienser, uden råolie og 100% biologisk nedbrydelig. Vandbaseret overadebehandling.

HEIM GLOSS CREMEHVID NR. 26100 W

Urnen er lavet af forskellige biologiske ingredienser, uden råolie og 100% biologisk nedbrydelig. Urnen fåes malet i en gloss cremehvid (med vandbaseret maling).

HEIM GLOSS CREMEHVID NR. 26105 M. GULDKANT/KORS

Urnen er lavet af forskellige biologiske ingredienser, uden råolie og 100% biologisk nedbrydelig. Urnen fåes malet (med vandbaseret maling) i gloss cremehvid.

HEIM VELOUR SORT NR. 26202 M. DUE-MOTIV

Urnen er lavet af forskellige biologiske ingredienser, uden råolie og 100% biologisk nedbrydelig. Urnen fåes malet (med vandbaseret maling) i en velour sort overade.

HEIM VELOUR SORT NR. 26205 M. GULDKANT/KORS

Urnen er lavet af forskellige biologiske ingredienser, uden råolie og 100% biologisk nedbrydelig. Urnen fåes malet (med vandbaseret maling) i en velour sort overade

HEIM RØD NR. 26300

Urnen er lavet af forskellige biologiske ingredienser, uden råolie og 100% biologisk nedbrydelig. Urnen er malet rød med vandbaseret maling.​

HEIM BLÅ NR. 26400

Urnen er lavet af forskellige biologiske ingredienser, uden råolie og 100% biologisk nedbrydelig. Urnen er malet sar-blå med vandbaseret maling.

Filtede urner fra UURNA

Vi forhandler ligeledes filtede urner fra Uurna, der både udmærker sig ved at være æstetiske og bæredygtige. Disse urner er fremstillet af naturfarvet, dansk uld og dekoreret med uld og silke i miljøvenlige farvestoffer. Til lukningerne anvendes træ, læder, pile og sneglehuse.

En urne fremstillet i uld bliver hurtigt nedbrudt i jorden. Uld indeholder ovenikøbet mange organiske stoffer og mineraler, der beriger jorden. En urne fra Uurna er derfor en yderst bæredygtig og miljøvenlig løsning, der gavner naturen. Urnerne er naturligvis udviklet i samråd med krematorier og bedemænd.​

Uurna lille

Uurna lille gul

Uurna lille lyseblå snegl

Uurna Prik

Uurna Prik gul

Uurna Ugle gevir

Uurna  Rund

Uurna  Birk

Uurna Sten

Uurna Ugle

Uurna Skov

Tryghed i en svær tid​

"Som familie følte vi os set, hørt og forstået i vores svære tid, da vores far i en alt for tidlig alder blev taget fra os. Ditte viste stort overblik og ro. Det var en stor trøst at vide, der var styr på alt, og vi blev stillet de helt rigtige spørgsmål, så vi kunne tage de beslutninger, der skulle til”

Jesper , Gøttrup

Hvad koster en bedemand?

Vores priser afhænger af, hvilken form for afsked der ønskes, og hvad der er af særlige ønsker. 

Du kan finde en række eksempler på, hvor meget en henholdsvis begravelse eller bisættelse kan koste hos os ved at klikke her.

Skriv til os

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 

Ved anvendelse af kontaktformularen accepterer du vores privatlivspolitik

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er en del af

2

Besøg vores afdeling i ​Farsø

1

Du er altid velkommen til at kontakte os​

Vesthimmerlands Begravelse

CVR​:  39505584

Nørrehedevej 5, 9620 Aalestrup

Klik her for rutevejledning